Boka i tid

Nästa år kommer vi göra några förändringar vad gäller fisket.
Det kommer finnas två fiskepaket med boende och det ingår 12 st resp. 24 fiskar i paketen. I dagsläget finns det ett antal regnbågsvatten i södra Sverige där det finns väldigt mycket nyinsläppt fisk i vattnet medan vi har haft väldigt mycket gammal regnbåge i våra vatten vilket visat sig kunna bli alltför svårfiskat om ex. nordanvinden sveper in eller plötsliga väderförändringar sker då de påverkas väldigt mycket av detta.
Även vi kommer i fortsättningen (2014) att ha mycket nyinsläppt fisk i vattnen till nästa år och tanken är att om man bokar ett paket så skall det vara fullt möjligt att kroka maxantalet med fisk. Vi kommer att ha pottfiske vilket innebär att sällskapet får tillsammans ta upp de fiskar som ingår eller dela upp lika/person. De gamla bågarna får gå kvar och leva sitt egna liv. Snittvikt blir ca 3 kg.
Vad gäller fiskekorten 2014 så kommer det att finnas ett 300 kr:s kort(en fisk får tas upp) och ej 150 kr:s kort eftersom för många fiskar skadas vid tillbakasläppandet av fisken speciellt under de månaderna som vattnet är varmt.
Maj kommer att bli väldigt fullbokat då det redan nu är bokat en del så vill man boka fiskepaket under Maj bör man boka så snart som möjligt. Bokningarna kommer att läggas in denna vecka.
Resten av 2013 kommer vi att släppa in fisk varannan vecka men också om det någon dag kommer upp mycket fisk så släpper vi i dagen efter.
 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Niklas Lindstrand » Flugor:  ”Tycker er kvalite är super på flugorna”

  • Sef » Bokat:  ”Hej Joachim. Vi tänkte komma och fiska den 6/6 men undrar om alegningen är öppet..”

  • Jarmo Kuisma » Öppet för isfiske:  ”Vilket pimpelfiske vi hade! Märkte att gul microbalansare var i särklass bäst. B..”

  • Vinnalt » Bokat i morgon Lördag:  ”Hej! Vädret ändrades en aning med lite vind och åska i luften så helgen var lite..”

  • Fredrik » Bokat i morgon Lördag:  ”Hur har fisket varit i helgen?”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln