Nya priser

Tills vidare gäller våra gamla priser dvs 150 kr och 300 kr men när vi börjar med vårt nya koncept ( likt de andra stora fiskeställena som finns) troligtvis i början av April kommer det att finnas mycket ny fisk i sjöarna istället för mycket gammal regnbåge. Detta innebär givetvis att möjligheterna att fånga fisk ökar väldigt mycket då mängden ny fisk i sjön ökar. Ett 300 kr:s kort kommer då att finnas och en fisk får tas upp resterande fiskar måste släppas tillbaka.
Alla Fiskepaketen är inte färdiga ännu men det som är klart är att för 7900 kr får man ta upp 24 fiskar i pott och max 12 fiskare med en övernattning.  Om man bokar 2 nätter blir det 11850 kr och 24 fiskar får tas upp resterande krokas av i vattnet.

Vårt nya koncept innebär att det kan bli vissa tider då det blir "för lätt fiske" men det kommer att lösa sig med tiden då fiskinsläppet anpassas efter väder och vind samt hur fisket har varit. För bokningar i maj,juni gäller det att vara ute i god tid då förra året var det proppfullt.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Niklas Lindstrand » Flugor:  ”Tycker er kvalite är super på flugorna”

  • Sef » Bokat:  ”Hej Joachim. Vi tänkte komma och fiska den 6/6 men undrar om alegningen är öppet..”

  • Jarmo Kuisma » Öppet för isfiske:  ”Vilket pimpelfiske vi hade! Märkte att gul microbalansare var i särklass bäst. B..”

  • Vinnalt » Bokat i morgon Lördag:  ”Hej! Vädret ändrades en aning med lite vind och åska i luften så helgen var lite..”

  • Fredrik » Bokat i morgon Lördag:  ”Hur har fisket varit i helgen?”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln