Fiske

Mattias och Company fick under fredagsförmiddagen se fantastiskt mycket fisk då det var fisk över hela sjön. Vid lunchtid när regnet drog in blev det nästan helt tomt på ytan. Tänk vad lite regn kan åstadkomma. Mattias drog väl 5 st och tappade några rejäla firrar i tallsjön varav en tog hans fina fluga.
Eftermiddagen blev svårare men det gjorde nog inget då kocken som var med lagade supergod mat och alla åt tills det inte fick plats mer.
Lördagen blev inte alls som Fredagen dock stundtals blixtrade det till och det högg lite varstans men generellt en trögdag.  Vi brukar endast ha vårlek på bågen men nu har det för första gången även blivit höstlek så i dag kan man se massvis av fisk som leker. Förhoppningsvis slutar det snart. Svårfångade lekfiskar brukar man efter ett tag kunna lura med  en stor orange mask eller liknade.
Söndagen blev som Lördagen med vissa stunder då det högg en del men annars var fisken mest under ytan. Söndagskvällen lite torrvak varstans men annars mestadels stiltje på ytan.
Börjar redan komma in förfrågningar på vårfisket så ni som vill boka anläggningen till våren bör vara ute i god tid speciellt vad det gäller Majfisket då det alltid blir helt fullproppat.


 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Niklas Lindstrand » Flugor:  ”Tycker er kvalite är super på flugorna”

  • Sef » Bokat:  ”Hej Joachim. Vi tänkte komma och fiska den 6/6 men undrar om alegningen är öppet..”

  • Jarmo Kuisma » Öppet för isfiske:  ”Vilket pimpelfiske vi hade! Märkte att gul microbalansare var i särklass bäst. B..”

  • Vinnalt » Bokat i morgon Lördag:  ”Hej! Vädret ändrades en aning med lite vind och åska i luften så helgen var lite..”

  • Fredrik » Bokat i morgon Lördag:  ”Hur har fisket varit i helgen?”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln