Upplevelser för privatpersoner, företag, skolor & föreningar 

Familj, vänner eller förening?

Vi bjuder på äventyr med inslag av fiske, jakt, natur och vandring. Ta med dig kompisgänget och utmana dem i en femkamp, bjud arbetslaget på teambildning, ta med familjen
på en heldag med lek och naturbus, eller bara ströva omkring i området. Möhippa med guldkant.

Boka gärna en övernattning och stanna kvar i någon av våra mysiga stugor. 

Kick Off - Teambuilding - Föredrag

Avtackning eller bara en lyxig After Work med gänget? Ibland är det både nödvändigt och skönt för kollegorna att lämna sina inarbetade roller på jobbet för att göra något helt annat tillsam- mans.
Våra övningar bygger upp och stöttar teamkänslan, utlöser förlösande skratt och visar sidor hos varandra som ni inte visste fanns. Hos oss är alla vinnare och när dagen är slut är det härligt att fira framgångarna tillsammans. Kanske avrunda med middag eller varför inte en inspirerande gästtalare i grillkåtan. 

Utomhusaktiviteter tillsammans.
Vi har lång erfarenhet av sätta ihop program med aktiviteter som passar just ert gäng. Hos oss väntar en skräddarsydd vistelse med övningar och aktiviteter som tar allt från några timmar upp till två dygn.
Ni väljer hur länge ni vill vara kvar och vi kan lova att det under tiden blir mycket skratt och glädje för stora som små, gammal som ung.

Kanske avslutar ni en händelserik dag utomhus med grillning eller matlagning över öppen eld i någon av våra grillkåtor. Det är också populärt att beställa hem mat eller låta vår egen kock ta hand om er i stugan på kvällen.

Aktiviteter som stärker samarbetet
Ni kan stanna allt från några timmar upp till två dygn och vi anpassar aktiviteterna för hela eller delar av personalen. Vi blandar tävlingsmoment med gruppsamarbete där alla kommer till tals. Oavsett ålder eller kondition blir det en rolig upplevelse. Dagen kryddas med fika eller lunch som tillagas över öppen eld, antingen ute eller i stora grillkåtan.

Med övernattning
Väljer ni att förlägga en presentation eller en föreläsning i sam- band med er vistelse, kan vi erbjuda lite olika alternativ. Stora grillkåtan passar utmärkt till enklare föredrag kopplat till gemen- sam matlagning över öppen eld eller catering. Övernattning sker i mysiga och bekväma stugor utrustade med kök, braskamin, TV och internet.

Ring oss så hjälper vi till med planering av ett riktigt lyckat event.
Telefonnr: 070 947 16 86   E-post: info@vinnalt.se

Ladda hem vårt broschyrblad

Skräddasy din upplevelse

Teambildning
2-3 timmars aktiviteter med varierande moment som ger upphov till mycket skratt. Alla kan vara med.

Kick Off
i en härlig miljö.
Möhippa
Möhippan som blir
ihågkommen.
Skolor
Boka in ett äventyr mitt i naturen som uppstart eller avslut på läsåret eller som en aktivitet under läsåret. Här får ni möjligt att övernatta i militärtält och göra olika aktiviteter för att öka/stärka klasskänslan.                              Kontakta oss
Idrottsföreningar
Kick off inför årets säsong, säsongsavslutning och stärk lagkänslan inför en viktig match. Kick off med hela föreningen för välkomna nya ledare och medlemmar. Möjlighet finns sedan att avsluta med mat i vår jättgrillkåta!            Kontakta oss
Jättegrillkåtan
med plats för ca 70 personer.
Från 50 kr/pers

Weekendpaket

Mysig stuga inkl 2-rätters middag, med aktiviteter.

Lerduveskjutning
Pris från 160 kr/person

Barnkalas
med grillning äventyr och många roliga lekar. Fiske och flugfiskekurser finns även för barnen.
Älgstugan
Lugn och ro mitt i skogen
Flugfiskekurs
Nybörjarkurs
Utrustning ingår.
Från 495 kr/pers

Fiske

Du får låna spö och utrustning
Pris från 300 kr/person

Fiskepaket
med boende och fiskekort
från 500 kr/person
Fiskepaket MAX
12 personer
Hela anläggningen bokad
Boende ingår.

Möt vilda djur

Ni är ute mitt i mörka natten och sitter mitt i skogen, månen skiner mellan grantopparna och allt är knäpptyst Detta är en UPPLEVELSE! Plötsligt hör ni prasslet av vissna löv och kvistar mitt i detta kommer en vildsvinsfamilj fram. En safari hos oss kan bli en härlig upplevelse.Ni kan även välja att köpa till detta…

  • Fiske i privata sjöar
  • En dag i älgstugan med möjlighet att spana efter älg och andra vilda djur inkl. mat som lagas på vedspis
  • Boka övernattning i älg stugan belägen på Simlångsdalens högsta punkt. Ett boende mitt i naturen med det primitiva som upplevelse.
  • Vandrings upplevelse i naturreservaten.

Vi älskar mat

och menyn växlar från självhushållning till att kocken lagar en supermåltid. 
 

I Jättegrillkåtan äter ni middag i facklornas sken, med plats för 40-50 middagsgäster. En fantastisk avslutning på en aktiv dag, samtidigt som ni njuter av tystnaden och naturen.
Som namnet antyder är det vildmark som gäller. Rinnande vatten och det moderna livets komfort saknas. Helhetsintrycket kan enkelt beskrivas som sagolikt.

 

Kocken finns där och lagar ex. en trerätters med vildsvinsfilee som huvudrätt. Vi har vad ni vill ha så bara ställ frågan så brukar vi ordna det mesta.

Kontakta oss