Våra stugor är belägna i ett mycket naturskönt område nära Simlångsdalen, ca 20 km Nordöst Halmstad.

 

Semestra, fiska, flugfiska, konferera eller bara bo och upplev äventyr på dagarna sov gott och bekvämt i någon av våra stugor.

 

Stugorna har allrum, fullt utrustat kök, badrum och sängplatser för mellan 4-7 personer. Till samtliga stugor hör en bit omgivande tomt. I varje stuga finns tv och trådlöst internet.

 

Vi kan erbjuda boende i vår timmerstuga 53, timmerstuga 33stuga 90 eller stuga 60

 

Rik flora & fauna, många stigar att utforska och flera utflykter att göra. I närheten av timmerstugorna finns en porlande bäck med bäcköringar. Området har ett rikt djurliv med älgar, rådjur och vildsvin. På hösten finns det gott om bär och svamp. I närområdet finns också en mängd strövområden och stigar.

 

Här finns också fina möjligheter till fiske i de närliggande sjöarna, med flugfiske efter regnbågsfiske i Eksjön samt fiske efter gädda, abborre, lax och andra fiskar i andra närliggande sjöar.
På vintern, när sjöarna fryser kan du pimpla. Det finns också fina spår för längdskidåkning i Långhultsbackarna.

 

I närområdet kan ni:

  • Hyra kanoter och kajaker
  • Vill du äta på restaurang så rekommenderar vi Tallhöjdens värdshus.
  • flugfiskekurs
  • Göra naturpromenader på vackra vandringsleder, som tex  Hallandsleden.
  • Lite närmare finns Danska fall.
  • Det finns flera bra golfbanor i närområdet. De banor som ligger allra närmast är Tönnersjö GK. I Halmstad finns fler.
  • Den gamla lanthandeln stängdes 1937 och har därefter bevarats av Breareds kulturhistoriska föreningen i Simlångsdalen. Här kan Du uppleva svunna tiders butik med alla välkända förpackningar, karameller och varor. Öppen från mitten av maj på söndagar och i juli månad alla dagar utom måndag. Från och med 1:a söndagen i advent och fram till jul är den öppen varje lördag och söndag kl. 13-17.
  • Matöppet säljer livsmedel och dryck.

Mycket annat kan du läsa om i Halmstads turistinformation

 

Samhället Simlångsdalen,

3 kilometer bort, är närmaste samhälle. Här finns kiosk, livsmedelsaffär, klädaffär, post, restaurang, pizzeria, med mera. I närheten finns stora myrar med lång sikt som är lika fantastiskt på sommaren som på vintern. Det finns guidade turer. Det finns en fin badplats i sjön Simlången. Du kan hyra kanoter i denna stora sjö,

 

Närhet till sommarstaden Halmstad
På bara 20 minuter befinner dig i Halmstad, en av Sveriges stora sommarstorstäder. Här finns långa vidsträckta sandstränder, många golfbanor och mycket nöje.

 

Hitta din egen perfekta mix av naturens stillhet och storstadens puls.

Inom 100 km kan ni:

 

Våra stugor:

 

Kontakta oss!