Det finns en jakt tid ledig i november.
Helgens jakt blev mycket lyckad med gott resultat.
Mycket gris i skogen i olika storlekar. 10-15 kg:s som blir fina till våren. 30-40 kg:s grisar samt 50-70 kg:s grisar. I helgen var det flockar på 6-9 grisar,3-5 grisar samt lite annat smått och gott.
Bra väder och stilla i kojan och det är mycket stora chanser till att se gris.
I helgen hände det igen när en gris skrubbade sig mot kojan och skytten satt i kojan.

 

Läs hela inlägget »
Vårjakten är nu fullbokad, det finns några lediga tider kvar för höstjakten.
Läs hela inlägget »
Nu är det mycket gris i skogarna. 2 flockar i går varav den ena suggan hade 7 st (ca 50 kilos) och den andra suggan hade 5 st (ca 25 kilos blir fina om några månader).
Till Vårjakten finns det några tillfällen kvar.
Läs hela inlägget »
Vid senaste jakten drog det in en rejäl storm och grisarna låg stilla. Även dagen innan blev det endast grisar vid några åtlar men inget skott då de var väldigt nervösa och det blev aldrig något skottläge.
Ibland kan ju förutsättningarna ställa till det ex. kraftig blåst,hård skare så att grisarna går igenom skaren, extrem värme,ekollon år och när detta händer ja då ser man inte mycket gris i skogen.
Läs hela inlägget »

Glad jägare och det är kanske inte så konstigt med en sådan finfin gris.
Grisen fälldes med ett perfekt skott, men gick ändå 30 m. Mycket djur i skogen stora som små och som det är nu kan de komma hela natten men nu framåt November-December kommer grisarna tidigare och tidigare. Grattis än en gång till en fin gris.

Läs hela inlägget »
Nu är det mycket gris i skogen och av alla dess storlekar då det i år blev 2 kullar på en hel del suggor. Helgens jakt blev lyckad trots att förutsättnigarna inte var de allra bästa. Fortsätter det att bli 2 kullar om året blir det nog rekordartat med gris nästa år.
Finns enstaka jakttider kvar i dec och jan.
Läs hela inlägget »

Vi säljer nu lockmedel till jakten.
Fler olika lukter
Gå in till E-butiken

Läs hela inlägget »
En bra jakt i helgen då det blev helt okej utdelning.
Numera finns det vildsvin i alla dess storlekar. 1 månad gamla kultingar blev synliga. En flock på 9 st 30-40 kilos rusade omkring i skogen. En sugga med 3 st och en sugga med 60 kilos och 20 kilos. Numera är det till skilnad för några år sedan vanligt att suggan får två kullar om året. Om vinden är rätt och jägarn är tyst finns det mycket stor chans att fälla gris. Ekollonen har börjat att trilla ner och förhoppningsvis blir det inte så många.
Läs hela inlägget »

Nu har flera galtar fastnat på kameran. Fler bilder  finns  på åtelbilder

Läs hela inlägget »

Kontakta oss!