Vi älskar natur och upplevelser lika mycket som våra gäster

Vi på Vinnalts Event har världens roligaste jobb.

Vi får nämligen arbeta med vår passion och främsta intresse - fiskeanläggningen med flugfiske i focus, webshopen med fiskeflugor där kvalite och pris är i focus, naturupplevelser och friluftsliv - årets alla dagar. Självklart unnar vi våra gäster den tillfredsställelse detta skänker under en helg, eller varför inte en hel vecka?

 

Vårt främsta argument för att locka ännu fler att komma hit och pröva på friluftslivet är att det alltid finns mängder av saker att göra i Vinnalt året runt; ett argument som understryks av de många alternativen i den omfattande huvudmenyn här ovanför.

Flugfiskajaga, konferera, teambuilda och uppleva äventyr

 

Förutom flugfiske efter regnbåge, öring och andra fiskearter kan man komma till oss för att jaga vildsvin och rådjur, konferera, ägna sig åt teambuilding och grupputveckling eller uppleva äventyr i den närmaste omgivningen.

 

Vintertid har vi öppet för pimpelfiske i Eksjön och anordnar en mängd andra vinteraktiviteter för våra gäster. Boka in dig för en flugfiskekurs!

 

Närheten till Halmstad gör att den som vill kan kombinera sin vistelse i naturens stillhet med lite storstadspuls. På bara 20 minuter med bil har man lämnat Vinnalts lugna tempo och istället hamnat i en av Sveriges stora sommarstäder.

 

När dagen går mot sitt slut och solen går ner är det skönt att kunna dra sig tillbaka till sin egen lilla vrå och smälta intrycken inför morgondagens repris eller hemresa.

 

Hos oss på Vinnalts Sportfiske kan du antingen bo i en mysig timmerstuga med egen tomt och rikt djurliv runt omkring, eller parkera din egen husvagn/husbil på vår husvagnscamping. Vid campingen finns både toalett och friskt, klart vatten från brunn.

 

Vi erbjuder både paket och skräddarsydda lösningar inom fiske, jakt, konferens, boende och aktiviteter. Se vår prislista eller kontakta oss för att boka din oförglömliga naturupplevelse.

 

Varmt välkommen till Vinnalts Event - naturupplevelser för friluftsälskare!